Meteen naar de inhoud

Acces Bars

Een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust & ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Acces Bars is een sessie waarin ik de Bars, de energiebanen in en om je hoofd, bewerk. Ik doe dit ‘alleen maar’ door mijn krachtige vingers op 32 drukpunten op je hoofd te leggen. Het gaat over loslaten en over tot rust komen, over genieten en weer resetten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt plaats op een heerlijke ‘troon’ en we bespreken hoe de sessie in zijn werk gaat. Ik leg uit dat je kunt verwachten dat je mogelijk trillingen gaat voelen in ledematen, vingers, voeten, maar mogelijk nog veel meer dan dat. Zeer gevoelige mensen gaan bewegen met armen, sommigen zingen, anderen slapen, weer anderen vallen in een soort diepe staat, die het midden houdt tussen slapen en wakker zijn.

Ik geef nog wat aanvullende info en je gaat een heerlijke houding aannemen op een bed dat voelt alsof je erin wegzakt. Ik start met het op gang brengen van de energie via hoofd, voeten en handen. Dan is jouw werk gedaan en mag je een uur en een kwartier offline! Ga maar, geniet maar, ontspan maar.

Vanaf dat moment is mijn werk hetzelfde, voor iedereen. Echter mijn gast maakt er maatwerk van. In het aller slechtste geval voelt het alsof je lekker geslapen hebt en een soort massage had, waardoor jij je loom voelt en eigenlijk alleen maar wilt blijven liggen. In het beste geval maak jij het maatwerk, dat voor jou op dat moment nodig is. Je kunt kleuren zien, beelden, loslaten door tranen, windjes, keelgeluiden. Zelfs snurken, alles mag!

In de regel krijg ik per gast een beeld of drie binnen, ik leg het altijd uit als een instant foto. Soms kan ik de beelden niet plaatsen, maar kan mijn gast ermee uit de voeten. Soms is het zo treffend dat ook ik nog wel eens de haren voel rijzen.

We praten nog even na, wat was jouw ervaring, wat zag je, wat voelde je? We drinken een glas water en ik geef je mijn beelden, als je dat wilt. Langzaam ben je weer terug in de normale omgeving. Het geheel neemt ongeveer twee uur in beslag.

Kosten: €45,- per sessie

“Een hele bijzonder mooie ervaring… Moeilijk uit te leggen, dit moet je gewoon zelf ervaren. Nadat ik op het bedje was gaan liggen en de behandeling begon, kwamen er heftige emoties los, gevolgd door een gevoel van loslaten. Een pulserend gevoel van energie dat door je lichaam giert, variërend van tintelende knieën en trillende voeten tot handen die voor je gevoel in brand staan… Maar tegelijkertijd een enorme rust die je lichaam overneemt waarbij zowel Moniek als ikzelf nog een mooie ervaring hebben mogen meemaken.”