Meteen naar de inhoud

Over mij

Neem een kijkje in mijn leven, wie ik ben en wat ik zoal doe!

“Jij bent spiritueel jij.” Ik keek om me heen, tegen wie had hij het? Tegen mij!

Ik ben Moniek Daniels. Moeder, echtgenote, midden vijftiger en heb, na wat ups en downs in mijn leven, op 52-jarige leeftijd te horen gekregen dat ik spiritueel ben. Al van jongs af aan heb ik daar een speciale interesse voor en zeker, er waren wel al eerder wat aanwijzingen.

Maar op 16 januari 2018 zei iemand tegen me: “Jij bent spiritueel jij”. Ik keek om me heen, tegen wie had hij het? Tegen mij! Het ging meteen verder, gaf me geen tijd om na te denken en zei: Doe eens dit met je handen, doe eens dat. Voel je dat?” Ja en of ik dat voelde! Totaal overdonderd gaf het medium me nog mee: “ Je moet met de Engelen en de lichtmeesters werken”. “Oké”, zei ik en liep weg. Ik vroeg nog even:  “Met wie?” Ja engelen kennen we allemaal wel maar lichtmeesters, daar had ik nog nooit van gehoord.

Ik googelde deze info en vond meteen wat ik zocht, praktiseerde het en verdomd het lukte meteen. Toen ging het raam open en mijn spirituele ontwikkeling is in een sneltreinvaart aan het ontwikkelen.

Nu ben ik helemaal geen zweverig type en speelde het grootste gedeelte van mijn werkend leven zich in de zakenwereld af. Maar ik had iets moois ontdekt, dit gaf me rust, dit gaf me energie. Dat wil ik delen.

Na een twee jaartjes bezig te zijn met ontdekken en leren zit ik, in het begin van 2021, op een punt waarop ik mijn bedrijf officieel ga presenteren aan de buitenwereld. Ik houd mij bezig met Acces Bars, Tahroh kaartleggingen en pijn wegnemen met edelstenen.

Ook ben ik nog steeds vier dagen in de week extern aan het werk, maar de vrije tijd die dan nog rest, die is voor Het Zesde Huis!

Ik werk samen met

A trinity | Astrid Purnot | Persoonlijkheidscoach & Powerful healing by nature | Jeannette Kockelkorn

Betrokken

Betrokkenheid komt van binnenuit!
Ik leef mee, denk mee en nog belangrijker: ik voel mee.

Inlevend vermogen

Door mijn inlevend vermogen begrijp ik je emoties beter en kunnen we effectiever communiceren.

Positief ingesteld

Ik ben een positieve denker van nature! Denk eerder in mogelijkheden dan in gevaren en zoek altijd de positieve kant op!

Waar kan ik jou mee helpen?

Ik heb al jaren ‘helper’ op mijn hoofd staan en haal hier zelf de nodige voldoening uit. De tijd die ik bezig ben als helper is momenteel echt mijn grote ‘lust for life’. Met de drie onderdelen die ik nu goed beheers, praktiseer ik met voldoening.