Meteen naar de inhoud

Tahroh kaartlegging

Met Tahroh geef ik je door het leggen van symboolkaarten, inzicht in de aspecten van jouw dagelijks leven. We plannen een afspraak en daarin schud en leg jij de kaarten. Jouw gevoel bepaalt de legging, die ik achteraf verwerk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik werk met de kaarten van Yvonne Jensen. Zij keeg beelden binnen van de kaarten die ze namaakte op doeken van stof. Elke kaartafbeelding kent dus een eigen doek. Alleen de kaarten zijn al prachtig, maar haar systeem is bijzonder. Ik was er zwaar van onder de indruk en de bijna wiskundige sluitende werking fascineert me.  Dit wilde ik leren.

Momenteel werk ik als volgt: we plannen een afspraak en daarin leg jij de kaarten. Jouw gevoel bepaalt de legging die ik verwerk in de 12 huizen. Dit gaat over verleden, heden en toekomst. Hoe zien anderen jou? Wat is je zwakte, je sterkte, het te rijpen Karma of het te verwerken Karma? En nog veel meer vragen krijgen hun antwoord. Ik werk de legging zelf later uit waar ik een uurtje of 2/3 voor nodig heb. Je ontvangt de uitwerking via mail. Je neemt het tot je, door de teksten te lezen en te laten inwerken. Ik ben bereikbaar voor het beantwoorden van aanvullende vragen, als ik die antwoorden heb.

Tijdens het leggen van de kaarten zou het kunnen dat ik je vraag, als je dat wilt, om even plaats te nemen op het bed of als ik denk iets te moeten doen of vragen.. Sta me dat toe, als dat voor jou goed voelt. Het levert mij vaak een schat aan informatie op.

Kosten: €45,- per sessie

“Moniek, Super bedankt! Ik heb afgelopen vrijdag als heel prettig ervaren en voel me nog steeds rustiger en misschien wel bewuster van alles. En net heb ik de kaartlezing gelezen, dit klopt ook gewoon helemaal! Zal me er niet aan vasthouden maar het is wel echt heel erg bizar hoe het kan kloppen!”